belgrade-3

Beograd

Beograd, najveći i glavni grad Srbije, a ujedno i turistički centar u kom se nalazi veliki broj kulturno – istorijskih spomenika. Na ušću Save u Dunav leži Beogradska tvrdjava koja je dokaz postojanja Rimske, Vizantijske, Osmanske i Austrougarske imperije na teritoriji Srbije. Prilikom posete Beogradu nikako ne treba preskočiti Muzej Nikole Tesle, Muzej Jugoslavije, Knez Mihailovu, Trg Republike, Skadarliju… A tu je i noćni život, po kome je Beograd poznat širom Evrope.

Hertz je jedna od najvećih Rent a car kompanija u Srbiji. U Beogradu posluje na 2 lokacije, jedna na aerodromu Nikola Tesla, a druga na Novom Beogradu. Bez obzira da li u posetu Beogradu dolazite iz neke druge države ili živite na njegovoj teritoriji, Hertz je uvek blizu i stoji na raspolaganju. Sa flotom od oko 15 različitih brendova, u mogućnosti smo da ispunimo vaše želje.

Iz Beograda lako možete planirati obilazak cele Srbije i brojnih znamenitosti koje nudi. Zlatibor, Tara, Kopaonik, Fruška Gora, Vrnjačka banja, Đerdap, Palić…  sa nama su nikad bliži.

Hertz car rental in Beograd
Beogradski  Internacionalni  Aerodrom “Nikola Tesla”

Beogradski Internacionalni Aerodrom “Nikola Tesla”

Centralne Kancelarije - Omladinskih brigada 31

Centralne Kancelarije - Omladinskih brigada 31

druge destinacije
nis-3
Niš

Niš, teritorija za koju se smatra da je naseljena ljudskim zajednicama još od perioda 100.000. – 30.000 god. p.n.e. Grad u kom je rodjen Konstantin...

Newsletter-prijavi se
Nabavite više putnih inspiracija, saveta i ekskluzivnih ponuda
Došlo je do greške.
Uspešno ste pretplaćeni.